Новите тенденции в интериорния дизайн през 2018 година – Каза Декор

Новите тенденции в интериорния дизайн през 2018 година

Време е! Моментът настъпи. Празниците са зад гърба ни и започваме да се замисляме върху това какво ни предстои през новата година, какви ще са най-новите тенденции в интериора и дали ще оправдаят очакванията ни.

KARE традиционно стартира годината с презентации по темата на престижни международни изложения като IMM Кльолн (15.01-21.01.2018), Maison&Objet Париж (19.01-23.01.2018) и Ambiente Франкфурт (09.02-13.02.2018).
Някои от представените тенденции за 2018 година са:

Country Loft

Стилът на селските къщи се пренася и в града!
Все повече хора се установяват в забързаните градове и започват живот изпълнен с дигитализация. В същото време нараства носталгията за живот извън него, обратно сред природата и спокойствието.

Country Loft е тяхната комбинация и решение. Това е името, дадено от творческия екип на Каре. То дава на провинциалния стил на къщата едно ново градско докосване и блясък. Бяло, злато, контрасти, ръчно изработени мебели от дървесина с много детайли и история представляват акцентите в този стил.

Цветове блъш (Blush) и синьо

Цифрова детоксикация с цветни мебели!

Бюфет в бебешко розово, ярко жълт шкаф в коридора, кадифено канапе в среднощно синьо – такива са тенденциите за обзавеждане „Blush“ и „Blue Elegance“. Експертите по интериорен дизайн на Kare създадоха жизненоважна цветна терапия за домовете на стресираните жители на големите градове.

Резултатът е интериор видян чрез розови очила след тежък работен ден.
Blush е закачлива и весела мебелна тема представена на розов фон. В нея бели мебели придават младост, а масивно дърво с тъмни нюанси внася топлина.  Всичко това става още по-уникално чрез цветни предмети, картини и дизайни. Синьото се комбинира с кадифе и блестящи метални нюанси, за да се подчетаят неговите тъмни тонове и асоциацията с безкрайността и спокойствието на океана.

Ретро шик носталгия

Високи шкафове в стил Арт Деко, обемни кресла от естествена кожа в холивудски стил от 40-те години, нестандартни огледала от 60-те. Това е светът на „офлайн” обзавеждането, който представя ретро стила в една нова комбинация.

Очаквайте над 1000 нови артикула от KARE през 2018 година!
Разгледайте впечатляващите продукти на специалната ни секция Дизайнерски мебели KARE.

Вашият коментар