Услуги

Монтаж на цялостно обзавеждане – монтажите от този тип се извършват от професионална монтажна група, част от екипа на Каза Декор. 

Монтаж при онлайн поръчки – за вашите онлайн поръчки можем да предложим предварителен монтаж (преди изпращане) или самостоятелен монтаж от вас.

Безплатна доставка за гр.Бургас

Възползвайте се от безплатната доставка в района на гр.Бургас. Срок на доставка – 5 работни дни. При поръчка на не наличен продукт, доставката се извършва по график след получаване на продукта.

За поръчки извън гр.Бургас използваме услугите на куриерска фирма Еконт. При поръчка направена от нашия сайт,ще се свържем с вас за потвърждение и уточнение на цената за доставка. Сумата за доставка се изчислява индивидуално, спрямо размера на поръчаната от вас стока. 

*При поръчка над 400 лв.  доставката е БЕЗПЛАТНА! 

*Не предлагаме БЕЗПЛАТНА доставка по време на промоции и намаления

Проектиране

Изпратете ни снимки и размери на помещението и ние ще проектираме вашата кухня напълно безплатно.

На специализиран софтуер за проектиране ще изготвим 2D проект, който максимално ще се доближи до истинската Ви кухня и който реално може да бъде изпълнен.

Професионално оразмеряване

За точните размери на вашето жилище, ще се погрижи нашият екип. Професионалното оразмеряване включва: вземане на точни размери на всички стени, измерване на градуса на ъглите, точната позиция на елекричеството и ВИК изводите.