НОВИНА: Нов шоурум в гр.Бургас – Каза Декор

НОВИНА: Нов шоурум в гр.Бургас

Изключителните интериорни уникати са композирани тематично и представят различни стилове в обзавеждането

С грандиозно шоу Каза Декор отпразнува откриването на най-новия си магазин, разположен на втория етаж в Бургас Плаза Мол. Новооткритият шоурум бе артистично подреден в тематични кътове и представи различни интериорни решения изпълнени с авторските мебелиосветление и аксесоари на KARE. Креативните инсталации успяха да впечатлят и дизайнерския елит на Бургас, представители на който бяха специално поканени на откриването.

Лентата на новия магазин бе официално прерязана от Управителите на Каза Декор – Йорданка Михайлова и Станимир Абаджиев, Управителя на Каре България – Цветомир Душков и Управителя на Кухни Диалог – Елена Желязкова.

Изненадата на откриването бе Рафи. Талантливия бургазлия се завърна от турнето си в Европа, за да уважи поканата на домакините от Каза Декор. На специално издигнатата за събитието сцена, победителят от X Factor  и „Като две капки вода“ показа таланта си не само с песни, а и с атрактивна хореография. Рафи разкърши десетките гости на събитието и превърна откриването на шоурума в запомнящ се спектакъл.

Новият магазин на Каза Декор в Бургас Плаза Мол е разположен върху площ от 250 кв. метра и предлага уникална композиция от мебели, осветление, текстил, кристали, картини и други разнообразни аксесоари.

В оформената зали можете да видите експозиции с част от колекциите на KARE – Glamrock, Industrial Loft, Rockstar, Metropolis, Urban wood и елементи от останалите колекции на новаторската марка КАРЕ.

Последните тенденции в интериора са представени в стил Jungle, чрез който дизайнерите на KARE вграждат природата в обстановката. Изключителните уникати са композирани тематично и представят различни измерения на интериорното пространство.

Изцяло новата концепция за Бургас е резултат от работата на международен екип: дизайнери изпратени от централата на KARE в Германия заедно с българският екип от Търговският Отдел на KARE България, всички изявени професионалисти в сферата си.

Своеобразната изложба на мебели и аксесоари може да разгледа всеки посетител на магазина, а за феновете на различното и красивото, на комфорта и различната среда в седмицата на неустоимите оферти oт Каза Декор са предвидили и шеметни, неустоими предложения и решения за вас!

Компанията вече има реализирани проекти за фоайета, общи части и Вип апартаменти в едни от най-престижните комплекси в региона. Изключително добре работи съвместно с дизайнерски екипи, като предлага цялостна подкрепа в изготвянето на проектите.

Каза Декор е компания с традиции и винаги се е стремяла да предлага нови и нестандартни решения на своите клиенти.

За шоурума си в Бургас лидерът в интериорния дизайн не случайно е избрал двама от най-креативните си партньори. Стриктните и безкомпромисни в качеството Кухни Диалог и никога скучните дизайнерски мебели и аксесоари на световна марка KAREВлюбени в мотото на  KARE : „Повече дизайн отколкото пари“, Каза Декор вярват, че в Бургас има хора, които държат на интериора и индивидуалността в него.

Изключителните мебели KARE не подражават, а изпъкват с оригиналност и красота. От 1981 година компанията изненадва своите фенове и партньори в световен мащаб с несравнимо и неизчерпаемо разнообразие от нови мебели, осветление и аксесоари за обзавеждане, всички, изразяващи силната страст към дизайна. Немската фирма започва с един малък магазин в Мюнхен, сега брандът е достъпен в над 40 страни.

Каза Декор са изключително щастливи да дадат шанс на тези клиенти, които искат да избягат от клишето в обзавеждането. Освен кухните, мебелите, електроуредите в шоурума залагат и на нестандартните аксесоари, като вдъхновен от Салвадор Дали часовник Flow, препичащо се на слънце прасенце касичка, помощна маса коала и много други несрещани до сега в Бургас аксесоари, които могат да преобразят интериора.

Източник: Flagman Bg

Вижте видео от събитието тук

 

Посетете ни на адрес:

гр. Бургас

Бургас Плаза Мол

ул. Транспортна 31, Бургас, България

Mob. +359 878 909 321; +359 878 909 345
skype: casadecorbg
E-mail: [email protected]
[email protected]

Работно време :

Всеки ден от 10 – 21  ч

Почивен ден: без почивен ден

Вашият коментар