Вие сте горд собственик на слънчев и просторен апартамент в някое от китните курортни селища на Южното ни Черноморие, което ще използвате за незабравима лятна почивка или ще отдавате под наем? Вероятно знаете колко труден и дълъг процес е обзавеждането на ново жилище и избора на различни мебели, уреди и аксесоари. Процесът се усложнява още повече, ако живеете в друг град на България, и ако сте си харесали обзавеждане от няколко различни фирми. Едва ли имате време да пътувате често до морските курорти, за да организирате доставката на отделните компоненти.

Ето защо, ние от Каза Декор предлагаме уникалната услуга дистанционно обзавеждане, която ще ви спести време, усилия и ще ви позволи да влезете в прекрасното си жилище и просто да се наслаждавате на почивката си.

 

Какво представлява услугата обзавеждане от разстояние?

Каза Декор е официален представител на редица доказани марки, предлагащи обзавеждане на кухни, трапезарии, всекидневни, спални и изобщо на всяко помещение в дома ви.

Предлагаме ви да обзаведем вашия дом с всички необходими мебели, а едно от най-големите удобства за вас е, че работим от дълги години с магазини Зора и Технополис, за да се погрижим дори за осигуряването на различни уреди за нашите потребители.

Стъпка 1

Запитване и Оферта

След като закупите вашето жилище, може да се свържете с нашите любезни консултанти по един от следните начини: Телефони: +359 878 909 321, +359 878 909 345 /Skype: casadecorbg /Email: [email protected]

Те се нуждаят от информация къде се намира жилището, и ще изслушат и запишат вашата концепция и желания за визията и функционалността на обзавеждането и уредите. Каза Декор предлага няколко различни ценови пакета, от които може да изберете най-подходящия за своите нужди, и според които ще се ръководи целия проект.

Стъпка 2

Вземане на размери и визуализация на жилището

След като уточните първоначалните детайли, нашите професионални дизайнери ще вземат размери от вашето жилище. Достатъчно е само да предупредите охраната на комплекса, който да снабди екипа ни с ключ. След като са наясно с различните размери, нашите специалисти ще изготвят графична визуализация на бъдещия интериор, съобразявайки се изцяло с вашите нужди и възможности. Те ще се съобразят изцяло с вижданията ви за цветове, разположение и удобство. Ако не сте сигурни как точно желаете да е обзаведено жилището, те с радост, ще ви дадат професионален съвет

Стъпка 3

Поръчване на мебели и уреди

Веднага, след като одобрите предложената ви визуализация, екипът ни ще се заеме с поръчването на мебели, уреди и аксесоари, които ще съхранява внимателно на склад, докато не пристигнат всички компоненти.

Стъпка 4

Доставка и монтаж

Щом всички компоненти на вашия нов дом са налице, нашите специалисти ще организират доставката в един и същи ден, като ще подредят всичко, според одобрения проект, и ще монтират безплатно всички избрани уреди. Каза Декор предлага още и осветление, аксесоари, пердета и дори спално бельо, ако е необходимо.

Стъпка 5

Приемане на обзавеждането

След като всичко във вашия дом е готово, остава само да влезете в него и да се насладите на резултатите и това ще е първият път, в който ще се налага вашето присъствие.

Вземете оферта за вашето дистанционно обзавеждане още сега!

Невероятната услуга на Каза Декор ви спестява многократните пътувания, а обзавежда вместо вас новото ви жилище. Едно от най-големите предимства на услугата е, че плащането протича поетапно, за да сте сигурни, че всичко ще бъде свършено, според вашите изисквания. Освен това, имате възможност да изберете всеки един компонент самостоятелно, или със съвет на нашите професионалисти, за да постигнете съвършенство и комфорт в сезонния си дом. Свържете се с нашите добре обучени и любезни консултанти още сега и получете индивидуална оферта!

Направете запитване

Готови апартаменти