Posted on Оставете коментар

BLUE MANILVA – с дъх на море от далечна Испания

син плюш, синьо кадифе, морски интериор

Представяме ви „Manilva Azul“ – реазлизиран проект, който изцяло се движи в линиите на KARE от екзотична Испания. Собственичката на това жилище споделя пред колегите от KARE Marbella, че е запленена от кадифения син диван Lullaby Bluegreen и се доверява на KARE – дизайнера Мая. Заедно, двете започват да развиват идеята за смесване на материи, цветове и текстури, за да получат вдъхновен от синия цвят на морето интериор. Да не забравяме, че цвета на 2020, определен от Институт „Пантон“, който определя световните тенденциите за всяка идваща година, е именно класическото синьо. Според специалистите от този институт, класичесното синьо е цвета на елегантността и спокойствието.

ТВ шкаф ; телевизор , лампион, килим , кожа

Мая решава да заложи дивана Lullaby като опорен елемент за цялостното оформяне на интериора. За моментите на пълен релакс, дизайнерката смело смесва сребристите нишки на килима от естествена кожа Cosmo Grey с мекотата на палисандровото дърво на шкаф Brooklyn Walnut TV Board, допълнени от фината класическа елегантност на Лампион Lemming Tree. Масата за кафе Table Patches е събирателният детайл на смесването на цветове, материи и текстури в тази зона.

За да се почувстват гостите на жилището в заслужена почивка е добавен син кадифен бар за коктеили в края на деня, в оформена relax-зона.

Баровете на KARE могат да преобразят както всеки дом, така и всеки търговски обект. Могат да бъдат мястото, където да посрещате клиентите на студио за красота, бутик или ресторант. Може да бъде акцентът, с който да преградите помещение в дома, или може просто да бъде позициониран в най-близката до порзореца точка,с най-вълнуващата и отпускаща гледка.

Трапезната маса е един от главните акценти във всяко жилище. В този проект Мая е заложила на маса от естествено дърво, което заедно с мекотата на материите на бара и дивана, внася допълнителна свежест и елегантност. Сребристата нишка на килима се пренася и в тази зона, вплитайки се в подчертаното сиво както на столовете, така и на картинините от закалено стъкло.

дизайнерска спалня , дизайнерско легло , сиво , синьо

Гамата от дизайнерски легла на KARE е изключително богата. В „Manilva Azul“ дизайнерката продължава линията синьо-сиво и в спалнята, като е избрала легло с мека тапицерия. А серията помощни масички Wire Black, допълват цялостната концепия.

Все по-предпочитани от дизайнерите са масички от серия Wire като помощни масички до легло вместо нощни шкафчета

Многоликите масички Wire стават все по-предпочитани от професионалните дизайнери. Двойка или тройка, бели, черни, златни, сребристи и многоцветни. Любимото им място не е само около дивана, а и до леглото ви или в коридора за любимата ви чанта.

KARE са помислили за всичко !

За по-взискателните има и осветителни тела от серия Wire с които да комбинираш любимите масички

Финалният щрих тук е картина от закалено стъкло Foxy Lady, със съвсем леко загатната синя нишка, която следва цялостния интериор в жилището.

дизайнерска картина , картина, стъкло , стъклена картина , жена , лице

Знаейки, че бюджета винаги е от значение, сред предлаганите над 5000 артикула на марката KARE, можете да намерите както дизайнерски уникати, така и много изгодни предложения за вашия хотел, търговски обект или ваканционно жилище.

Партнираме с удоволствие с дизайнерски студия, строителни и инвестиционни компании, ресторантьорския бранш и сме винаги насреща за да изпълним заедно порения зашеметяващ проект. Позвънете на +359878909321 или изпратете своето запитване на [email protected] Заповядайте в шоурума ни в Бургас Плаза Мол ниво 2 м-н Каза Декор

Картините на KARE Design са идеалния завършек на интериора Ви! Изразителни лица или природни пейзажи, нашите картини са прекрасна декорация за стена!

Знаете ли че….

Дизайнерите на Kare Design разработиха картини и килими от една серия за постигане на Perfect match : серия Abstract

Обърнете се към нашите служители и те с радост ще подберат най-подходящите и актуални предложения. Ще получите ценни съвети за съчетание на цветове, текстури и стилове!

Вижте някои от мебели и аксесоари подходящи за проек каго този

Модулен диван INFINITYДиван My Desire Grey 3-SeaterДиван Oxford 3-ка Vintage Eco
Фотьойл Music Hall TurquoiseКРЕСЛО Vicky Velvet GreyВъртящ се стол Jungle Fever

Снимките са предоставени от Lanka Films ; Управляващ Мениджър на апартаментите: Managed By Maya .

Вашият коментар