ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА – индивидуалисти в интериора – Каза Декор

ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА – индивидуалисти в интериора

Все по-често и забележимо се налага тенденцията домът да не е готова интериорна схема, а да показва характер и начин на живот. Според Karin Cawthorn от Каре ЮАР 2020г. поставя акцент върху индивидуалността в интериора. Независимо дали искате да подобрите или изцяло да промените начина, по който изглежда домът ви, най-лесният и бърз начин е да го направите с килими и декорации, без да се подменя основната мебел. Оригинални и предизвикателни, следващи традициите, но в осъвременен вид, от памук, вълна или кожа, килимите на Каре са инструмент с безкрайни възможности за създаване на пространство, което изглежда лично и обмислено.

Устойчивата във времето идея за интериорен дизайн в спокойни и светли цветове, получава продължение и в материалите за декорация и текстилът. За да постигнете хармонична атмосфера, можете да следвате линиите и цветовете от основната мебел. Естествените материали, използвани от Каре – памук, вълна и кожа са логичното допълнение към неутрален интериор.

 

Можете да създадете раздвиженост с несиметрично и неправолинейно поставяне и застъпване на килимите. Като добавите и различни цветове и текстури, резултатът ще бъде по-артистично излъчване на интериора.

СЕРИЯ KELIM предлага богат избор на ярки и пастелни цветове килими, които могат да се комбинират в един интериор! Дизайнерите на KARE допълиха серията с пуфове и възглавници в същия десен.

Избери из между всички цветови комбинации…..Комбинирай килим, пуф и възглавница от серия KELIM Виж повече……..

Килим Kelim Shock Lilac 240×170 cм
575.00лв. 460.00лв.
Килим Kelim Shock Green 240×170 cм
548.00лв. 438.40лв.
Килим Kelim Pop Yellow 240×170 cм
625.00лв. 500.00лв.
Килим Kelim Shock Lilac
Покажи индивидуалност! Комбинирай със серия KELIM

ТЕНДЕНЦИЯ 2020 : ЗАЩО НЕ KАРТИНА НА ПОДА ?!

За по-смелите, Karin Cawthorn предлага тенденцията за комбиниране на ярки цветове. Докато персийските килими отиват на стената, формите на абстрактни картини Каре поставя на пода. За постигнете контраст, както и да привлечете внимание, дизайнерите на Каре предлагат колекции килими от кожа с богат избор дръзки цветове и форми за визуален център на интериора.

„Ключът тук обаче е да компенсирате целия смел цвят спрямо по-изчистени линии на интериор.
Гладки повърхности и бяла облицовка на стени. По този начин вие създавате равновесие и
достатъчно пространство за дишане, така че интериорът да не е завладяващ. „

KARE TOKYO допълва:

„Съвременния стил не бива да бъде скучен! Обичаме да използваме ярки цветове, които да дадат контраст и индоводуалност. Затова използваме всички нива: не само стени и таван, а ЗАЩО НЕ И ПОДА….“

Очарователните килими произведения на изкуството! Ако имаш нужда от помощ, просто попитай нa [email protected]


Изненада за всички взискателни интериорни дизайнери, това е колекция Abstract !

Килими в различни цветови гами и размери и готова комбинация с картини……Очаквахте ли го?


Тази палитра остава вечна и универсална. Когато избираме тази тенденция, добавяме различни материали и текстури, за да избегнем монотонност. Текстурата може да дойде от различна оплетка при кожените или суровината на вълнен килим, както и от тъкани декоративни възглавници.

Другата цветова палитра, която Каре приветства, е комбинация от черно, бяло и сиво.
Тази палитра остава вечна и универсална. Когато избираме тази тенденция, добавяме различни материали и текстури, за да избегнем монотонност. Текстурата може да дойде от различна оплетка при кожените или суровината на вълнен килим, както и от тъкани декоративни възглавници.

Край на нюансите сиво ! Тук е VEGAS визия ! Разбира се с естествена телешка кожа

След години сдържаност с хилядите нюанси сиво, имаме решение за противниците на скромния интериор! Това е за хората, които обичат блясъка, златните акценти и огледалните повърхности. Тези които искат да заблестят в хола си, да бъдат елегантни на семейната вечеря, всеки детаил в интериора им да бъде на мястото си! Знаете, че KARE никога не забравят почитателите на ретро дизайна или модерната класика. Както и да го наричате, ние сме подготвили за вас много блясък и за вашия под…

Килим Cosmo Grey Fur 170×240 см
1,695.00лв. 1,356.00лв.
Килим Carpet Gold Dust 170 х 240 cm
2,035.00лв. 1,628.00лв.
Килим Vegas Fur 170 х 240 см
1,695.00лв. 1,356.00лв.

Килим Square Mix It Black 170×240 см
1,690.00лв. 1,352.00лв.
Килим Carpet Gold Dust 2,035.00лв. 1,628.00лв.

Как да обновим интериора на добра цена?!

Да вдъхнем нов живот на интериора и то да достъпна цена вече не е толкова трудно. Пазаруването от OUTLET колекции е добра идея. Там може да намерите дизайнерски стоки на добри цени. Кой не обича изгодните покупки? Виж повече …

Винаги имаме нужда от добро настроение, повече цвят на изгодна цена!

Обърнете се към нашите служители и те с радост ще подберат най-подходящите и актуални предложения. Ще получите ценни съвети за съчетание на цветове, текстури и стилове! Партнираме с удоволствие с дизайнерски студия, строителни и инвестиционни компании, ресторантьорския бранш и сме винаги насреща за да изпълним заедно порения зашеметяващ проект. Позвънете на mob., viber. wats up: +359878909321 или изпратете своето запитване на [email protected]. Заповядайте в шоурума ни в Бургас Плаза Мол ниво 2 м-н Каза Декор www.casadecorbg.com

Вашият коментар