Уникален дизайн на ресторант NORMA – Каза Декор

Уникален дизайн на ресторант NORMA

За успеха на един ресторант са нужни няколко неща: добра храна, качествено обслужване и завладяваща атмосфера. Интериорът е от ключово значение, когато бизнесът е нов на пазара и няма редовни посетители, които да го препоръчват. В такива случаи външният вид и излъчване са фактора за това дали клиентите ще влязат или не.

Собствениците на ресторант NORMA знаят това и се довериха на Каза Декор. Към момента ресторантът работи успешно, има щастливи клиенти и определено вдигна летвата в ресторантьорството в Бургас.

        

 

 

 

Стол  Farfalla Nature                                Стол  Harry                                  Стол Cheeri

Заложихме на мебели и аксесоари KARE, които излъчват уют, топлина, спокойствие и едновременно с това лека закачливост и подчертана уникалност. Идеята бе да се създаде място, което да релаксира своите посетители, да ги изпълва с нови идеи, да ги изненадва с кулинарни изкушения и винаги да оставя прекрасни спомени от преживяното.

                         

 

 

 

Огледало Sunlight             Полилей Shades Dining         Чаша вино Goblet Orange

                   

 

 

 

  Лампион Hourglass                                 Диван Oxford                                           Маса East Round

           

 

 

 

Часовник Velvet Pink Time      Фигура Moonfish Small            Фигура Dancing Cows

  

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

Бар стол Amsterdam Grey    Бар стол Square Dance

„По вида посрещат, по вкуса изпращат.” Така мислим и ние и затова се постарахме да представим един незабравим интериор. Наскоро посетихме ресторант NORMA и се убедихме, че там това мото напълно важи. Каним ви да опитате техните прекрасни специалитети и десерти и да се насладите на стилната обкръжаваща среда.

Приветстваме всеки ресторантьор или собственик на бизнес, който държи на атмосферата, да се свърже с нас, за да предложим уникално решение за неговия обект. При нас ще откриете мебели и аксесоари във всеки стил! Ето и някои от блог статиите ни, описващи различни интериорни колекции и стилове:

Eкстравагантност и лукс с KARE Rockstar
Колекция PURO – мебели с душа
Колекция Taberna – бохемски дом в етно стил!
Блясък и изтънченост с KARE Glamrock
Създайте декор в индустриален стил

 

Вашият коментар