Разговор с Lifestyle of Мargo – Каза Декор

Разговор с Lifestyle of Мargo

За кратко време тя успя да внесе истинско home вдъхновение в родното Instagram пространство и да мотивира много хора да внесат артистичност и цвят в своя дом. Маргарита е жената, която стои зад “Lifestyle.of.margo” и всекидневно споделя с нас красиви кътчета от своя дизайнерски дом. Щастливи сме, че тя лично ни сподели, че много преди съвместната ни работа е наша клиентка и в жилището й присъства частичка от нас. Наскоро беше на гости в шоурума ни в MALL BURGAS PLAZA и успяхме да й зададем няколко интересни въпросa, чиито отговори споделяме сега с вас!

Определяш декорирането на дома не просто като свое хоби, а начин на живот и бягство от забързаното ежедневие. Сподели ни накратко с опита и годините какво научи по пътя и как се разви?

Винаги артистичността е била приоритет в семейството ми и още от дете съм израстнала в среда с внимание към изкуството и handmade акцентите. Според мен всичко свързано с дизайна (във всичките му форми) е фаза, настроение и приоритети.

Истината е, че с годините домът ми е преминал през доста метаморфози.

Пътуването по света е това, което ме вдъхновява и обогатява – очите ми попиват всеки един детайл.

Когато бях в Бенелюкса се впечатлих от простите и изчистени форми на сканди стила. Удобство на първо място, практичност, семпъл дизайн и разбира се много и навсякъде декорирани цветя! След време сърцето ми бе завладяно от колорита на Изтока – културата, изкуството и етно детайлите. Натурални и естествени цветови гами и материали. Накратно всичко крещи – баланс между природа и човешки фактор.

Кой е любимият ти стил в интериорния дизайн?

Определям се като човек, ценящ красивото и е абсурдно да имам един категоричен любим стил. Обичам да творя без спирачки и граници!

С годините, възможностите за пътувания из различни страни и най-вече опита, се причислих към еклектиката – подход, при който човек не се придържа изцяло към една и съща парадигма, принципи или стил, а съчетава различни такива. След допира ми с Мароко се влюбих изцяло в Етното – богатство от цвят и разнообразие. От друга страна сравнявам този стил и с предизвикателството да ходиш по тънък лед – прекалиш ли, тръграш към кича. 

Обожавам комбинацията от модерно излъчване, етно, леко арт и финно вкарване на лукс, който да бъде изразен чрез златен детайл като свещник, малка масичка, ваза и др. 

И един малък съвет от мен – книгите са must have акценти, които освен знание и мъдрост, носят и много топлина в един дом!

Кое е най-голямото предизвикателство при обзавеждането и декорирането на един дом?  

Най-голямото предизвикателство за мен специално е пространството на дома. Важно е да го усетя като енергия, а след това с огромна сила и лекота нахлуват идеите и вдъхновението ми.

Мечтаната перфектна спалня се състои от…

Голямо красиво легло, което да служи като основа и качествен текстил, чрез който да изразя себе си по-добре и да придам нужното разнообразие. Това може да са килими, спално бельо, възглавнички и др. Освен уют и одухотвореност, за мен са важни удобството и личната територия, затова в спалнята ми съм създала приятно отворено пространство за дрехи и аксесоари, с цел лесна подредба и бързо вдъхновяване за дневния аутфит. 🙂

Трапезарията ще стане по-красива, ако се добави…

Акцентираща ваза на KARE със сезонни цветя и вкусни ароматни ястия в красива и добре подбрана посуда.

С какво те спечели Casa Decor, избирайки да работиш с нашия екип?

Преди няколко години във вашия шоурум припознах себе си!

От пръв поглед се впечатлих от стила ви – добра комбинация от етно, модерно и характерен луксозен вкус. Резултатът от всичко това е уют и одухотвореност на дома, а защо не и офиса. Изключително приятно и лесно ми е да творя с вашите артикули, защото относно дизайна вие сте различни, дръзки и определено си говорим “на един език”!

-20%
Original price was: 448.00лв..Current price is: 358.40лв..
-20%
Original price was: 156.00лв..Current price is: 124.80лв..
-20%
Продукт по поръчка
Original price was: 45.00лв..Current price is: 36.00лв..

Вашият коментар