Промишлен шик в кухнята – Каза Декор

Промишлен шик в кухнята

Модерните кухни в индустриален стил са феномен, който расте главоломно, поради функционалността и хармонията, която излъчват. Това са кухни, които отговарят на динамиката на времето и живота на съвременния човек в градска среда. Излъчването им е изключително стилно и свободно. Дизайнът е динамичен и едновременно с това „Тук и сега” като позволява съобразяване с индивидуалните вкусове. Няколко отличителни характеристики на подобни кухни са:

·         Конфигурации в прави линии

·         Разнообразие от материали и контрасти. Умело се съчетават естествено дърво, камък, стомана, стъкло и алуминий. Усещанията благодарение на това са суровост в комбинация с добавена топлина и романтична носталгия.

·         Натурални и неутрални цветове като сиво, черно, дървесно, керемидено.

·         Повече свободно пространство, повече функционалност, повече свобода на движенията и простор, по-обемни модули. 

·         Харизматични орнаменти и детайли за уют и шикозност на интериора.

Един от най-новите модели, които предлагаме, ENZA в скандинавска ела, е страхотен пример за кухня в индустриален стил.

Конфигурацията на кухнята е от прав ред модули и остров. Модулите са по-широки и функционални. Отвореното пространство между плота и горните шкафове е ефективно усвоено от  отворени полици тип „аквариум“, които са изградени от тънки алуминиеви профили със стъклена основа.

Кухнята включва метална помощна маса на колелаврати с алуминиева рамка и стоманена мрежа, които подчертават промишления й вид. За да се балансира суровия вид на студените материали и цветове са предложени декоративни плочки с богати орнаменти, които оживяват и стоплят пространството.

Като дизайнерска закачка е добавена „черна дъска“ от специално покритие, която може да се постави дори на острова, за да провокира и най-малките членове на семейството да се забавляват.

Кухнята притежава удължен плот и седящи места, които формират уютна зона за общуване и домашен уют.
Както споменахме по-рано, повечето свободно пространство е ключово за кухните в индустриален стил.

Ако всичко това съвпада с Вашите предпочитания, то разгледайте пълното описание на кухня ENZА  тук. Ако това не е Вашият стил, не пропускайте останалите най-нови модели за тази година. С Каза Декор сте винаги в крак с последните трендове в интериорния дизайн.

Вашият коментар