Колекция STARRY – Каза Декор

Колекция STARRY

ЗВЕЗДА СРЕД КОЛЕКЦИИТЕ

Звездна колекция

STARRY

Мебелите от колекцията Starry са с грациозен дизайн, за който без колебание присъждаме пет звезди за оригиналност и съвременна естетика.

ЕСТЕСТВЕНО ИЗЛЪЧВАНЕ СЪС ЗВЕЗДЕН МОТИВ

За тези, които търсят повече от простота и минимализъм, но не искат да се откажат от естествените материали. Креативните дизайнери на KARE са подготвили много интересно предложение – мебели, които ще украсят фино вашия интериор.

ЕЛОВА ДЪРВЕСИНА И ИНКРУСТАЦИИ

Създаването на място за съхранение у дома може да бъде забавно, особено ако решите да използвате скринове от колекцията Starry за тази цел. Мебелите от естествена дървесина показват по изключително очарователен начин как на практика да управлявате свободното пространство.

РЪЧНО И С ТРИИЗМЕРЕН ЕФЕКТ

Ако има нещо друго, което трябва да знаете за мебелите в тази колекция, със сигурност те са предимно ръчно изработени. Инкрустации с форма на звезда, декориращи скринове, са резултат от 3D ефекта и контрастни цветове. Повърхността на дървото е с восъчно покритие тук, а минималистичните стоманени дръжки и крачета са лакирани в черно.

СКРИНОВЕ STARRY ЗА РАЗЛИЧНИ ИНТЕРИОРИ

Скринове от колекцията Starry се предлагат в няколко размера и форми. Тук ще намерите както подходящи за дневни и трапезарии, така и подходящи за използване в работен ъгъл или спалня. Тези мебели са с декоративна красота и универсален характер, които ще се впишат добре в много стаи, така че как решавате да използвате техния потенциал е въпрос само на вашата интерпретация. 

ЗВЕЗДНА КОЛЕКЦИЯ

ФУНКЦИОНАЛНА МЕБЕЛ С ДЕКОРАТИВЕН ЗВЕЗДЕН МОТИВ

КОЛЕКЦИЯТА STARRY В РАЗЛИЧЕН ОБЛИК

Вижте скриновете от колекцията Starry в различни версии. Вдъхновете се от предложенията, изготвени от дизайнери и стилисти на KARE.

ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛИТЕ

Ако харесвате изразителни детайли и избирате неочевидни дизайнерски решения в интериорния дизайн – колекция Starry е създадена за вас. Възползвайте се от възможностите, предлагани от Starry – една от най-оригиналните колекции на KARE.

ПРОДУКТИ ОТ КОЛЕКЦИЯТА

Вашият коментар