Колекция LA GOMERA – Каза Декор

Колекция LA GOMERA

ИНДУСТРИАЛНИ МЕБЕЛИ ПО ЕЛЕГАНТЕН НАЧИН

Колекция La Gomera

ЧИСТИ ЛИНИИ И ОТКРОЯВАЩИ СЕ ДЕТАЙЛИ

Индустриалният стил, по-сдържан по отношение на детайлите, все още не е казал последната дума в интериора. La Gomera на Kare Design доказва, че дори тази минималистична и строга естетика може да се впише идеално в елегантна версия. Достатъчно е да погледнете мебелите, включени в тази колекция, за да видите, че мебелите от стомана не са решение, запазено само за интериори, вдъхновени от стила на пост-индустриалните тавански помещения.

La Gomera е колекция, която съчетава прости решения с изразителни детайли със забележителна лекота. Тъмен графит се редува с лекотата на релефно стъкло и дискретно заложен месинг.

ОРИГИНАЛНА И ЕЛЕГАНТНА ЕСТЕТИКА, ОСНОВАНА НА КОТНРАСТНИ МАТЕРИАЛИ И ТЕКСТУРИ

СТОМАНА В ХЛАДЕН ГРАФИТ И РЕЛЕФНО СТЪКЛО

Съвременен индустриален стил, облечен с голяма доза елегантност – La Gomera се характеризира със спокойни линии, геометрични форми и поддържащи тела, леко наклонени крака – тук всичко образува едно цяло. В случая с тази колекция тъмните цветове са дизайнерско решение, гарантиращо стил и оригиналност. Графитните мебели от стомана и стъкло са колкото стилни, толкова и декоративни.

Графитни стоманени и стъклени мебели

ИНДУСТРИАЛНИ МЕБЕЛИ С МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ

Фината естетика несъмнено е огромно, но не единственото предимство на колекцията La Gomera. Мебелите, включени в тази серия, благодарение на голямото разнообразие от налични елементи, могат да бъдат доказана рецепта за декориране на стаи с различни цели. Дизайнерите на KARE ви осигуряват не само конзола с чекмеджета, но и скринове и витрини в няколко размера, които в зависимост от варианта предлагат различно количество място за съхранение. Ако искате да имате избор, няма да останете разочаровани от възможностите за подреждане, предлагани от тази колекция. 

Колекция LA GOMERA

елегантност с индустриален характер, която ще се хареса на любителите на функционални решения

КОЛЕКЦИЯТА LA GOMERA В РАЗЛИЧНИ ВАРИАНТИ

Вижте как изглеждат елементите на тази колекция в интериорните аранжировки, изготвени от дизайнерите на KARE. Не забравяйте обаче, че това е само малка част от възможностите, които колекцията La Gomera предлага.

СИЛАТА НА ДЕТАЙЛИТЕ

Ако отдавате голямо значение не само на цялостното впечатление, но и на привидно незабележими детайли, колекцията La Gomera е създадена за вас. Тук и най-малкият детайл е внимателно обмислен.

ПРОДУКТИ КЪМ КОЛЕКЦИЯТА

Вашият коментар