Posted on Оставете коментар

Колекция BASTIDON

ЕКО ДИЗАЙН, СЪТВОРЕН ОТ ПРИРОДАТА

Колекция Бастидон

BASTIDON

Не е тайна, че природата може да бъде изключителен дизайнер. С безграничното въображение на дизайнерите на Kare, колекция Bastidon е истински шедьовър, който впечатлява с непретенциозната си оригиналност и трудна за имитиране естетика.

ОТКРИЙТЕ КОЛЕКЦИЯТА BASTIDON

Bastidon е колекция с малко елементи, но с нестандартен характер, където естествената атмосфера се преплита с изтънчен дизайн. Тук ще намерите красиви конзоли с многобройни чекмеджета и изключително декоративни огледала във формата на слънце – един от абсолютните хитове на последните сезони.

Зареждане

КОЛЕКЦИЯ BASTIDON

ЕКО ДИЗАЙН В ХАРМОНИЯ С ПРИРОДАТА

ВИНТИДЖ СТИЛ С НЕПРИНУДЕНОСТ

Дизайнерска мебел с естествена екстравагантност. Необичайната естетика на Bastidon да идва директно от природата. Това е поредната колекция, в която дизайнерите на KARE усвояват използването на екологично рециклирано дърво.

СИЛА В ДЕТАЙЛИТЕ

Bastidon е добре обмислена серия до последния детайл – дизайнерите са се погрижили не само за ефектна комбинация от материали, но и за привличащи вниманието акценти, които придават още по-голяма изтънченост на цялото. Всички конзоли и огледала, съставляващи колекцията на Bastidon, са направени от рециклирано дърво, докато тънките основи на конзолите са от стомана. Еко ефектът се допълва от гениални дръжки, направени от въжета от кокосови влакна.

ПРОДУКТИ ОТ КОЛЕКЦИЯТА

Вашият коментар