Вдъхновение MODERN TIMES – Каза Декор

Вдъхновение MODERN TIMES

НЕПРИНУДЕНА МОДЕРНОСТ

Вдъхновение Modern Times Kare design

MODERN TIMES

Ако харесвате модерни мебели с опростен дизайн, които освен това предлагат множество възможности за подреждане – Modern Times е вашето вдъхновение. Лекота и стил без необходимост от екстравагантност и блясък. Облечена в универсално сиво и не по-малко вечно черно, като по този начин създава неутрален фон за много съвременни интериори.

ОТКРИЙТЕ ВДЪХНОВЕНИЕТО MODERN TIMES

Вдъхновението MODERN TIMES е мебели за отдих, изпълнени с непретенциозен чар – идеално предложение за всички, които предпочитат релаксация и свобода в интериорния си дизайн.

Зареждане

КОМФОРТ С МОДЕРЕН ХАРАКТЕР, ДОПЪЛНЕН С ОГРОМНА ДОЗА ВЕЧНА ЕСТЕТИКА.

Зареждане

ДЕТАЙЛИ В ДИЗАЙНА

Не се подвеждайте от привидната простота и универсални цветове на MODERN TIMES. Има малко пространство за креативни решения, но дизайнерите на KARE винаги намират начин да задоволят вкусове. Черните ленти, свързващи ръба на седалката с линията на облегалката, са оригинална форма на опора за възглавниците на седалката и облегалката.

СИЛА В ДЕТАЙЛИТЕ

Ако предпочитате модерния минимализъм, леко контрастиращ с оригинални детайли – Modern Times, въпреки минималистичния си характер, може да бъде идеалното вдъхновение за вас. Леки декоративни метални основи и рамки, небрежни шарки и форми на плотове, опростените линии – това е колекция, пълна с привличащи вниманието акценти и дизайнерски детайли.

ПРОДУКТИ MODERN TIMES

Вашият коментар