Стилов микс в обзавеждането през 2019 година – Каза Декор

Стилов микс в обзавеждането през 2019 година

Това, което отличава идеите за обзавеждане на дизайнерите от KARE през 2019 година е многообразното миксиране на стилове, което нарушава всички правила в интериорния дизайн. Арт Деко диван е комбиниран със средновековен скрин и същевременно Попарт обекти се свързват с класически столове.

KARE създава тенденциите и дава тласък на въображението, защото хората желаят техния дом да бъде отличителен и необикновен. Ето с какво ще ни възхитят дизайнерите този път:

Urban Nature: природата в града и дома


Да обзавеждаме с природа! Естественият стил навлиза все по-силно и става непринуден и космополитен. Дърво в светли тонове, леко изгладено и съчетано с текстил и плетен ратан. Стъклени аксесоари и рамки от месинг заедно с кръгообразни огледала, придаващи модернизъм и хладина. Всичко това ни пренася в свят на релаксация и спокойствие. Чувстваме прилив на енергия и желание да ходим боси сякаш сме на плажа. Разликата е, че сме в дома си и стъпваме по вълнени и памучни килим в пясъчни тоналности и етно мотиви.


 

Soft Glam: сетивността в дома

Месинг, метални палитри, кадифе. Това са символите на престижа и желанието за събуждане на сетивата чрез интериора. В Soft Glam ще откриете елегантен дизайн, меки на допир материали и топли лъчи от бляскави метали. Креслата са изключително комфортни с меко покривало в тъмно синьо и зелено. Големи декоративни предмети с артистичен дух изразяват неповторимостта на заобикалящата атмосфера.



Modern Pop: забавление със закачливо обзавеждане


Тук вариации на обзавеждането през 60-те и 80-те години на миналия век се сблъскват с Попарт палитри и образуват необикновен микс. Рафтовете се превръщат в галерийни пространства, показващи колекции от подбрани декоративни предмети. В Modern Pop ще срещнете световноизвестните човеко-животински фигури на Джили и Марк като гангстерското куче и гангстерския заек. Пред тях ще се разкрие килим с абстрактни форми и палитри от цветове заедно с въртящ се стол с табуретка. Мебелите са основно от бук в стил модерна класика.

Retro Elegance

В Retro Elegance най-добрият дизайн от средата на века изненадващо се свързва с богатството от Арт Деко форми. Мебелите, осветлението и аксесоарите ви карат да се замислите за любителите на изкуството, превърнали дома си в модерен арт салон, където могат да обсъждат с приятели най-новите арт и джаз събития. Елегантни и неутрални цветове от сиво до кафяво, кожа, кадифе, тъмно дърво и прозрачни елементи от стъкло се комбинират с кресла, конзолни маси с покритие от сив камък и мебели от масивно дърво. На стената ще видите абстрактна картина с маслени бои, придружена с колекция от керамични и стъклени съдове. Между тях се показва реалистична реплика на броненосец в топли, бронзови нюанси.

Тенденциите на KARE за 2019-та година представляват колажи на времето и индивидуалността, свързани с нуждите на съвременния човек. В дигиталния и забързан свят хората все повече желаят вътрешен мир, хармония и сигурност. В техните домове те създават пространства, които им дават сила и ги връщат към естественото и познатото. Резултатът е еклектичен микс от стилове, представящ изминалите времена и индивидуални житейски ситуации и същевременно даващ вдъхновение за предстоящото.

Вашият коментар