Кухня Rafaella – един модел в много вариации – Каза Декор

Кухня Rafaella – един модел в много вариации

В тази статия ще представим няколко интересни дизайнерски предложения на модерни кухни, които може да поръчате при нас. Ще имате възможността да сравните различни вариации на един и същ модел. Целта ни е да дадем разнообразни гледни точки за това как бихме могли да създадем Вашата кухня, комбинирайки материали, цветове и детайли.

И така, на Вашето внимание е кухня Rafaella от масив, камък, метал и бетон.

Създадена за модерните хора, които ценят красотата, културата, изкуството и съвършенството. Един прекрасен модел, който съчетава класическия стил и модерната естетика. Умело са предложени естествени материали заедно с нежни цветове и текстури. Масивни врати в бяло, технически камък в цвят гранит, полици в тюркоазено и бетонни стени.

Забележете удобството и практичността от използването на кухненските модули. Отредено е място за свободно пространство, което може да расте според Вашите нужди. Пълното описание на този модел ще намерите тук.

Rafaella Noce от масив, метал и копринен мат

Масив в цвят на черен шоколад и освежаващ портокал, аксесоари и рафчета от неръждаема стомана, гръб от фаянс и много функционалност в дизайна. Елегантен модел, който предоставя уютна и семейна атмосфера заедно със суровост, присъща на професионалните кухни. Специално за хора, обичащи последните тенденции и практичността.

Към пълното описание на Rafaella Noce.

Rafaella от масив

Този път Rafaella e с винтидж дух. Артистичност и романтика се реят в пространството. Една модерна класика с поглед към 50-те! Пленяваща класическа кухня с френски витрини от масив и прозрачно стъкло, рафтове със стоманени конзоли и нежни орнаменти, гръб от фаянс, имитиращ тухли.

Всички електроуреди са с винтидж стил. Каза Декор е официален представител на уреди за вграждане SMEG, известни именно с този дизайн. Разглеждайте всички актуални промоции на уникалните уреди тук.

Още едно преимущество при този модел е самостоятелния бар и мебел за холното помещение.

Ако Rafaella от масив е Вашия избор, то преминете към детайлното й описание.

Rafaella от масив, камък и стъкло

Удобна, практична, стилна, за всекидневно използване – така следва да я опишем. Прекрасният избор на градския човек.

Тук се набляга на добре организираното пространство за ежедневна функционалност. Кухнята е с П-образна конфигурация с вграден бар и мебел за холното помещение. Избрана е топлата дървесина в монохромен цвят. Врати от тъмен масив с рамки и стъкло, дръжки и цокли от метал.

Добавени са рафтове за пресни билки. Чрез тях класическия стил се допълва с уют и свежест. Не забравяйте, че природата в дизайна навлиза все по-силно като водеща тенденция.

Гърбът и плота са от бял технически камък. Силно препоръчваме този материал, защото е с много високо качество и дълготрайност. Съдържанието му включва 94 % естествен кварц. Разказахме повече за него в статията Защо да изберем технически камък?

Rafaella от дърво, камък и метал

Дойде редът и на класиката! Тук моделът се свързва с артисцизъм и елегантност, предразполагащи към готвене със страст.

Лакирани врати от масив ясен, с дръжки от метал и гръб и плот от гранит. Красива и удобна за ползване, но и устойчива и лесна за поддържане.

Rafaella – един прекрасен модел, който позволява много креативност и въображение, съобразени с Вашия вкус и кухненско пространство. Опциите са разнообразни и задоволяват всяко желание. Това е и любимата ни част – да сбъдваме и най-смелите дизайнерски мечти.

Разгледайте всички модели на модерни кухни, които предлагаме и направете запитване в посочената форма. Нашите консултанти ще се свържат с Вас и ще изготвят индивидуално предложение според идеите Ви.

Вашият коментар