Каталози KARE

Home of Wonders

Може ли обзавеждането да ни накара да се чувстваме добре? Абсолютно! Нашата мисия от 1981 г. е да изпълним дома ви с красота и радост от живота. За да постигнем това, ние създаваме необикновени, уникални мебели и декоративни аксесоари, които съчетават качество и устойчивост с оригиналност и жизненост. Поканете нашите идеи за обзавеждане и дълготрайни изящни мебели във вашия дом и се вдъхновете от техния дизайн, майсторска изработка и висококачествени, устойчиви материали. 

Виж каталога ТУК.

 

Home Couture

"Точно 40 години след създаването на KARE в Мюнхен сме щастливи да ви представим в този юбилеен каталог  най-новите тенденции за дома. Мебели, които вълнуват и аксесоари, които дълго време ще ви радват. И разбира се цялото удоволствие да живеем в един красив интериор, без да пренебрегваме устойчивия начин на живот." Това споделят основателите на KARE.

Виж каталога ТУК.

40 ГОДИНИ СТРАСТ ЗА ДИЗАЙН 2022 - 2023 

"Точно 40 години след създаването на KARE в Мюнхен сме щастливи да ви представим в този юбилеен каталог  най-новите тенденции за дома. Мебели, които вълнуват и аксесоари, които дълго време ще ви радват. И разбира се цялото удоволствие да живеем в един красив интериор, без да пренебрегваме устойчивия начин на живот." Това споделят основателите на KARE.

Виж каталога ТУК.

Уникални идеи за обзавеждане, неконвенционални и автентични, никога скучни, но винаги пълни с изненади и страст към дизайна: това е, което представяме от 1981г. насам.

Хармонични колекции,индивидуални обекти, можете да ги откриете в Бургас и в още над 100 магазина в целия свят. Новият каталог представя един изцяло нов свят от разнородни стилове и еклектични миксове, който очаква да го откриеш. 123 страници, който ще докоснат сърцето ти.

Виж каталога ТУК.

THE PERFECT LOOK 2021

Намерете в този каталог вселената на KARE. Ще бъдете съблазнени от дизайнерския дух, ще откриете разнообразни и цветни стилове и ще се потопите в селекция от естествени, модерни и елегантни мебели и декорации за съвършен интериор. В новият пълен каталог ще намерите различни оформления в оригинални и стилни атмосфери - над 400 страници, съдържащи актуалното за 2021г. портфолио на марката.

THE PERFECT LOOK 2021  може да разгледате ТУК.

VASES

Вълнуващи и предизвикателни! Изискани и стилни дори и без цветя, новите вази на Kare са вече тук, за надградят интериора! Новият мини каталог за вази на Kare можете да разгледате ТУК

ART GALLERY

Най-лесният и бърз начин да направите дома си неповторим! С вълнуващи изображения на стъкло, маслени платна, стенни декорации. Необичайни и забележими, арт идеите на КАРЕ ще дадат повече характер  и уют. Мини каталога Art Gallery на Kare можете да разгледате ТУК.

HOME COUTURE 2018 - 2019

Пълен каталог "Home Couture 18/19"! Над 400 страници вдъхновение, събрано в 20 актуални колекции на KARE.

Разгледайте ТУК

 

Никога скучни и винаги изненадващи! Със страст към дизайна и  новаторство, KARE предлагат на любителите на стила най-горещите тенденции на 2020 г.

Разгледайте ТУК.

Уникални идеи за обзавеждане, неконвенционални и автентични, никога  скучни, но винаги пълни с изненади и страст към дизайна: това е, което представяме от 1981 г. насам.

Хармонични колекции, индивидуални обекти, които можете да откриете в България и в още над 100 магазина в целия свят. Открийте най-горещите тенденции на 140 страници. Разгледайте каталога ТУК.

BRIGHT DELIGHT 2019

Включва вдъхновяващи бляскави акценти, които са достойни за голямо светлинно шоу, привлекателни дизайнерски лампи, съобразени с последните тенденции. Ние знаем, че когато има блясък в очите, всички мечти се сбъдват. Каталога съдържа 400 лампи и 55 страници истински спектакъл от светлина, истинска наслада от животa.

Разгледайте го ТУК

KARE Art Gallery 2018


Знаете ли какъв е най-лесният начин да направите стената eye-catcher? Правилно, с изкуството. KARE разполага с голям асортимент от различни изображения, художествени репродукции, маслени картини, фотография и скулптури в рамка. Всички тези предмети са събрани в брошурата.

Разгледайте го ТУК

KARE Bedroom

 

Обзаведете спалнята си с вдъхновение. В КАRE Bedroom  ще намерите най-доброто обзавеждане за уютна, елегантна и удобна спалня.

Разгледайте каталога ТУК.

Bright Nature

Mебели, създадени от природата с невероятни ръчно изработени детайли.

Разгледайте каталога ТУК.

 

 

Authentico

В серията Authentico главна роля играе дървесината в комбинация с боядисана стомана. Има нещо стабилно и тежко в дизайна, който разказва историята за произхода на естествения материал. Autentico излъчва модерен уют, но без излишна претенциозност.

Разгледайте каталога ТУК.

ROMA

Индивидуалност във всяка стая за всеки вкус, с различни материали, в различни цветове.Персонализирайте леглото, дивана или креслото си.

Вижте колекцията Roma ТУК

NEWS & IMPRESSIONS

КARE разкрива новите трендове в интериора за 2018-та от международните изложения за мебели в Кьолн, Милано и Франкфурт.

Разгледайте каталога ТУК.

ELEMENTS

Мебели, създадени от дърво, камък и желязо - това е колекцията Elements. Тя създава асоциации с архаични пейзажи и вдъхва живот с вълнуващото съчетание на дърво със стъкло и метал.


Mатериалите: груб камък, благородни метали и висококачествено дърво, съчетано в елегантни и тъмни цветове.

Разгледайте каталога ТУК.

URBAN WOOD

В серията Urban Wood главна роля играе естествената Sheesham дървесината, или известна още, като палисандрова дървесина. в комбинация с боядисана стомана. Каталога  съдържа най-популярните ни масивни колекции разпростряни на 32 страници.

Разгледайте го ТУК

Brooklyn

Това е колекция, която е  на път да се превърне в дълготраен успех:
- Убедителни, модерни,стилни и масивни  форми направени от качествена Sheesham дървесина  .
- Създадена от два елегантни естествени нюанса на цвят орех: една гама - два погледа!

Разгледайте го ТУК

WILD AT HOME

Новата брошура WILD AT HOME представя две уникални колекции и показва вълнуващи мебели, които допълват визията. Комбинираме естествени материали и индивидуален дизайн за един оригинален вид, който ще ви някара да подивеете.

Разгледайте го ТУК